حمل‌ونقل بین‌المللی هوایی بار چیست؟

حمل‌ونقل کالا در صنعت لجستیک نقش اصلی عهده‌دار بوده و حمل هوایی را به‌عنوان یکی از چهار حمل را می‌خواهیم برایتان شرح دهیم. در حمل‌ونقل هوایی به‌عنوان واسطه برای مدیریت جریان اطلاعات و هماهنگی جابه‌جایی کالاهای فیزیکی در بین خطوط هوایی، پایانه‌های بار هوایی و مشتریان ایفا می‌کند. حمل‌ونقل بین‌المللی هوایی یک طراحی هواپیما برای انتقال  بار از یک مکان‌به‌مکان دیگر در هوا با استفاده از هواپیما، جت، هلیکوپتر موشک و هواپیماهای است. حمل‌ونقل بین‌المللی هوایی در مقایسه با سایر روش‌های حمل‌ونقل مانند حمل‌ونقل جاده‌ای، حمل‌ونقل ریلی و حمل‌ونقل دریایی، وسیله حمل‌ونقل سریعی را ارائه می‌دهند. حمل‌ونقل هوایی با دو گزینه ارائه می‌شود: اکسپرس (express) و کارگو(calgo)، که هریک باتوجه به نیازهایی اعم از سرعت رسیدن بار به مقصد، حجم بار، اهمیت بار و…. کاکرد دارند.

فناوری اطلاعات و تدارکات در صنعت حمل‌ونقل هوایی در سطح بسیار بالایی قرار دارد و می‌تواند نمونه‌ای برای سایر کاربردهای فناوری اطلاعات باشد و در لجستیک به‌ویژه در مدیریت زنجیره تامین، سیستم های فناوری اطلاعات ضروری برای خطوط هوایی و فرودگاه‌ها شرح داده شده‌اند. در فرودگاه ایمنی و امنیت با برنامه‌های برتر فناوری اطلاعات نقش بسیار مهمی ایفا می‌کنند. کاربرد فناوری اطلاعات و ارتباطات از راه دور در حمل‌ونقل هوایی در سطح جهانی بالاست و ابعاد حمل‌ونقل هوایی و حداکثر ایمنی را ارائه می کند. راهکارهای توسعه سیستم‌های فناوری اطلاعات در حمل‌ونقل هوایی و فضایی و نفوذ آنها روش‌های راه‌حل در SCM و سایر فرآیندهای لجستیکی به توسعه خود کمک می‌کند. رشته لجستیک زمینه‌های مهم کاربرد SCM در تولید هواپیما، انتقال سیستم‌های هوایی است برای ایمنی و حفاظت در برابر اعمال غیرقانونی (Safety & Security) به سایر سیستم‌های حمل‌ونقل و لجستیک و در نهایت فناوری اطلاعات برای تداوم حمل‌ونقل هوایی و پرسرعت ادغام می‌شود.

مهم‌ترین ویژگی‌های حمل‌ونقل بین‌المللی هوایی چیست؟

  • سرعت فراوان:

هوا نوعی بار است که می‌تواند مسافت‌های طولانی را در مدت زمان کوتاه طی کند. اگر مشتری نیاز فوری به ارسال یک محصول داشته باشد یا اگر حمل‌ونقل آنها استانداردهای حفاظتی یا سازگاری خاصی را می‌طلبد، این مدل را به گزینه‌ای بهینه تبدیل می‌کند. این سریع‌ترین حالت حمل‌ونقل است و بنابراین برای حمل‌ونقل کالا از راه دور ایده‌آل است. زمان کمتری می‌برد.

  • سرویس سریع:

حمل‌ونقل هوایی خدمات حمل‌ونقل راحت، قابل اعتماد و سریع را ارائه می‌دهد.

  • امکان ارسال کالا به هر نقطه:

در مناطقی که به‌راحتی برای سایر روش‌های حمل‌ونقل قابل دسترسی نیست، حمل‌ونقل هوایی تنها وسیله حمل‌ونقل در نظر گرفته می‌شود. برای همه مناطق، صرف‌نظر از تداخل زمین، باز است. شبکه گسترده‌ای از خطوط هوایی که تقریباً  کل جهان را پوشش می‌دهد برای بسیاری از خطوط هوایی در دسترس است.

  • امنیت بالا:

حمل‌ونقل هوایی از امنیت بالایی برخوردار است؛ زیرا محدودیت‌های ایمنی فرودگاه در مورد محموله به شدت اعمال می‌شود. کنترل‌های فرودگاهی به شدت کنترل شده نیز سرقت و تلفات محموله را به حداقل می‌رساند.

  • طبیعی بودن مسیر:

یک هواپیما می‌تواند بدون دیدن هیچ گونه مانع یا مانع طبیعی به هر مکانی پرواز کند. از آنجایی که تشریفات گمرکی به راحتی تنظیم می‌شود. این نیاز به زمان بیشتر برای جستجوی ترخیص کالا از گمرک را از بین می‌برد. از سفرهای هوایی برای عملیات امدادرسانی در هنگام زلزله، سیل، حوادث و قحطی استفاده می‌شود.

  • نیاز کمتری به بسته‌بندی سنگین وجود دارد:

صادرات هوایی، به‌طورکلی، مستلزم بسته‌بندی سخت‌تری نسبت به محموله‌های اقیانوسی است. این تضمین می‌کند که با عدم نیاز به ارائه خدمات بسته‌بندی اضافی، در زمان و هزینه خود صرفه‌جویی کنید.

معایب حمل‌ونقل بین‌المللی هوایی چیست؟

  • مخاطره آمیز:

سفر هوایی خطرناک‌ترین روش حمل‌ونقل است؛ زیرا ممکن است در نتیجه یک تصادف جزئی خسارات زیادی به کالاها، مشتریان و خدمه وارد شود. در مقایسه با سایر وسایل سفر، خطرات برخورد بیشتر است.

  • هزینه فراوان:

سفر هوایی به‌عنوان گران‌ترین وسیله حمل‌ونقل در نظر گرفته می‌شود. هزینه نگهداری هواپیما بیشتر است و هزینه‌های ساخت فرودگاه ها و هواپیماها بسیار بیشتر است. به همین دلیل است که سفرهای هوایی آنقدر گران است که فراتر از درک مردم عادی است.

  • محدودیت‌های ارسال:

انواع مختلفی از مواد برای چنین محصولاتی مناسب نیستند، از مواد منفجره، گازها، باتری‌ها، جامدات و مایعات که نمی‌توان آنها را از طریق هوا حمل کرد.

  • ظرفیت محدود:

هواپیما جا ندارد و بنابراین برای حمل مواد حجیم و ارزان‌تر ایده‌آل نیست. همانطورکه برای ریل مشاهده می‌شود، حجم بار قابل افزایش نیست.

  • سرمایه‌گذاری فراوان:

حمل‌ونقل هوایی مستلزم هزینه‌های هنگفت در ساخت و خدمات فرودگاه است. همچنین به کارکنان حرفه‌ای، واجد شرایط و واجد شرایط نیاز دارد که نیاز به سرمایه‌گذاری قابل توجهی دارند.

  • شرایط آب‌وهوایی نامطلوب:

 آب‌وهوای شدید باعث زمین گیر شدن هواپیماها و بسته شدن فرودگاه‌ها می‌شود و حمل‌ونقل را برای چند روز متوقف می‌کند و خدمات را بی اثر می‌کند.

چه چیز هایی را باید قبل از حمل کالاهایم بدانم؟

از آنجایی که هر هواپیما دارای الزامات و محدودیت‌های متفاوتی است، باید در مورد مقدار محموله و همچنین مشخصات کلی هواپیمایی که آن را حمل می‌کند بسیار دقیق باشید و مکان کالاهای خود، فرودگاهی که در آن پرواز خواهدکرد و سایر جزئیات مربوط به شما را بیابید. این به شما درک بهتری از کل عملیات می‌دهد.

ویژگی‌های کالایی را که می‌خواهید بفروشید یا وارد کنید، بدانید و تصمیم بگیرید که آیا سفر هوایی انتخاب مناسبی برای شماست یا خیر. در موارد خاص، ممکن است تنها انتخاب باشد، اما در موارد دیگر، ممکن است دید بزرگتری وجود داشته‌باشد. این وبلاگ به شما کمک می کند تا با تمام مزایا و معایب حمل‌ونقل هوایی آشنا شوید.

در میان تمام توسعه‌های حمل‌ونقل در قرن بیستم، حمل‌ونقل هوایی برجسته‌ترین آنها بوده‌اند. چه کسی فکرش را می‌کرد که وقتی برادران رایت پرواز تاریخی خود را در سال 1903 انجام دادند، این هواپیما تنها در عرض سه نسل به یکی از مهم‌ترین وسایل حمل‌ونقل کالا تبدیل شود. پیشرفت‌ها در واقع سریع بوده است؛ به طوریکه موتورهای جت جایگزین ملخ‌ها شدند، رادار معرفی شد، اندازه هواپیما به نسبت‌های عجیب‌وغریب افزایش یافته است. سرعت‌های مافوق صوت به دست آمده است و در حال‌حاضر امکان برخاستن عمودی وجود دارد و این نوع حمل‌ونقل یکی از مهم شیوه انتقال کالاست.

 

مدیر

کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد.

بررسی اجمالی

ایمنی
80 / 100 (%)
80%
داخلی
60 / 100 (%)
60%
رانندگی
60 / 100 (%)
60%

0 دیدگاه

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *